Curvele și mahalagioaicele lui Vlad Petreanu

Totul a pornit de la reacția unei prietene, Silvia Dumitru.

Silvia Dumitru.
”Io’ mi-s „swerf”-istă retrogradă, ncsf, da’ știe cineva pe unde au dispărut toate feministele woke din țărișoară să ne explice că poți să fii mahalagioaică fără să fii curvă și curvă respectabilă fără să fii mahalagioaică? Sunt cu pixul și caietul pregătite.
E festival de ieri încontinuu..”
Era un comentariu la postarea lui Vlad Petreanu
”Am ajuns, deci, și în acest punct al existenței noastre: o curvă și-o mahalagioaică scuipă și înjură pe stradă, nepedepsite, un medic și un manager de spital excepțional, revenit în țară ca să desnămolească măcar un pic România.”
Indignarea lui era declanșată de demiterea secretarei de stat Andreea Moldovan.

Un profesionist întors în țară să lupte pentru spitale curate pleacă în urletele unor jivine murdare la gură (republica.ro)

Răspuns din partea unei feministe
Mă declar curvă și mahalagioaică! Cu a doua ma descurc, cu prima e mai greu. Acum și hărțuitorii stradali au program redus. Bănuiesc ca toate feministele se vor declara și ele curve și mahalagioaice! Dar domnul respectiv trebuie sa se declate demis și dispărut din mass media!

Despre ce era vorba:

Păi da, dacă noi în epoca asta ne mândrim cu curâțenie și carantină ca în Evul mediu, da, e ceva! A doua nu prea era atunci în Europa, dar prima atunci s-a inventat. Deci tot ce putem noi realiza e curățenie și carantină! Ce tare e! Asta a învățat în Elveția! E, curvele și mahalagioaicele pot mult mai mult! Adică tratamente! E prea mult pentru doamna care se mândrește cu o bursă înafară în acea epocă. Noroc ca mai sunt oameni care știu cum se obținea așa ceva! Premierul a făcut toate studiile în străinătate, e mai tare de atât! Trebuie să-l respectâm mai mult!
Mai jos e un material cu ce se întâmplă în Texas cu infectările. Acolo guvernatorul se pare că e curvar și mahalagiu!
Articolul e de ieri. Din titlu se vede cam care e situația. Texas are 30 milioane de locuitori. Acolo ieri au murit 64 de oameni. La noi de câte ori au murit mai mulți? Nici la ei nu e toată lumea vaccinată, adică numai o cincime sunt vaccinați cu ambele doze. De o lună ei au deschis tot, iar masca nu mai e obligatorie.
Dar acolo e o diferență majoră: colchicina (propusă de o curvă și mahalagioaică de la noi încă din martie anul trecut, dar fără succes, dar dovedită eficientă și aprobată inclusiv în Grecia) și ivermectina (despre care a vorbit un curvar și mahalagiu de origine română din State) se utilizează în covid (sursă locală). Foarte probabil și alte substanțe, cum ar fi un steroid utilizat în astm. Acolo mai sunt urme de liberalism, iar medicina mai e o meserie cu urme de liberalism. Igiena, adică păstrarea sănătății, înseamnă mai mult decât curățenie.

Texas coronavirus cases haven’t surged since governor lifted mask order | The Texas Tribune

”Deaths and hospitalizations, which lag new cases, have seen steeper drops since March 10. The seven-day average of new daily deaths was 187 on March 10; it was 64 on Tuesday. There were 4,556 Texans hospitalized with the virus on March 10; there were 3,002 on Tuesday.
Să comparăm cu ce se întâmplă la noi, unde populația e mai mică…
Da, cum arată istoria, liberalismul în știință și politică ajută la progres. Doamna secretar de stat Andreea Moldovan s-a oprit cu istoria în Evul mediu, e foarte nostalgică față de acea perioadă. Și fanii domniei sale, la fel. Dezavuez limbajul cu care i s-a adresat ciriticii domniei sale. În ce mă privește mă abțin să o numesc ”piloasă obtuză”. Pe Vlad Petreanu vreau să-l numesc ”dispărut din mass media”!

covid 19 in texas – Bing
COVID-19 death rates by state: April 14 (beckershospitalreview.com)