Apreciem vizita dvs. pe acest site web si interesul fata de serviciile si produsele noastre. Protectia datelor dvs. cu caracter personal („datele dvs.”) este importanta pentru noi si dorim sa va simtiti in siguranta vizitand site-ul  nostru. Ne preocupam de protejarea datelor personale colectate, prelucrate si utilizate in timpul vizitelor pe site-ul http://www.civilizatiafoametei.com

Scopul acestei Politici de confidențialitate este să îți explice ce date prelucrăm, de ce le prelucrăm și ce facem cu ele. Îți luăm în serios confidențialitatea și nu vindem niciodată liste sau adrese de e-mail. Fiind pe deplin conștienți de faptul că informațiile tale personale îți aparțin, facem tot posibilul să le stocăm în siguranță și să procesăm cu atenție informațiile pe care le împarți cu noi. Nu oferim informații unor părți terțe fără a te informa.

Ce fel de informatii colectam?

a) Informațiile pe care ni le furnizezi voluntar

Când utilizezi formularul de pe site, când ne contactezi prin sau e-mail sau comunici cu noi în orice mod, ne dai în mod voluntar informațiile pe care prelucrăm. Aceste informații includ numele si adresa de e-mail.

Când postezi un comentariu la un articol de pe blog, ne dai informațiile tale (nume și e-mail).

Oferindu-ne aceste informații, noi le păstrăm în condiții de securitate și confidențialitate în baza noastră de date. Nu dezvăluim sau tranferăm informații către terți.

b) Informații pe care le colectăm automat

Când navighezi pe site-ul nostru, este posibil să colectăm informații despre vizita ta pe site. Aceste informații pot include adresa IP, sistemul de operare, browserul, activitatea de navigare și alte informații despre modul în care ai interacționat cu site-ul. Putem colecta aceste informații prin folosirea cookie-urilor sau a altor tehnologii de similare.

In ce scopuri colectam datele?

 • pentru a iți răspunde la întrebări și solicitări;
 • pentru a ne apăra împotriva atacurilor cibernetice;
 • în scop marketing, însă numai în situația în care ți-ai dat consimțământul în prealabil.

Cui dezvaluim informatiile tale?

Nu vom dezvălui informaţiile tale către terţe părţi, pentru a fi utilizate în propriile scopuri de marketing sau comerciale ale acestora, fără consimţământul tău. Totuşi, este posibil să dezvăluim informaţiile tale către furnizori de servicii IT pentru a ne asigura o buna functionare a site-ului.

Transferam date catre state terte?

În prezent, nu transferăm datele tale către state din afara Uniunii Europene. Dacă vom schimba politica, te vom informa în mod corespunzător, îți vom prezenta garanțiile aferente și îți vom solicita consimțământul.

Care sunt drepturile tale?

In legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal in baza conditiilor specificate in Regulamentul privind protectia datelor la nivel european 679/2016 va puteti exercita oricare dintre urmatoarele drepturi:

 • Dreptul de acces la datele cu caracter personal
 • Dreptul la rectificare
 • Dreptul la stergerea datelor
 • Dreptul la restrictionarea prelucrarii
 • Dreptul la opozitie
 • Dreptul de nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata a datelor dumneavoastra, inclusiv crearea de profiluri care produc efecte juridice sau care va afecteaza semnificativ.
 • Dreptul de a depune o plangere la noi si/sau la autoritatea competenta privind  protectia datelor
 • Dreptul de a va adresa justitiei

Ne puteti contacta:

 • prin email – la adresa: contact@civilizatiafoametei.com

Actualizarea  prezentei  politici de confidentialitate

Prezenta Politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal se supune unor revizuiri periodice. Pentru a fi informat cu privire la eventuale modificari importante care pot avea un impact asupra prelucrarii datelor dumneavoastra cu caracter personal, va rugam sa consultati periodic aceast site http://www.civilizatiafoametei.com – sectiunea “Politica de confidentialitate”